Evlerinizde veya işyerlerinizde parke temizliği yapmak zor görünür. Fakat bazı ipuçlarını bildiğiniz sürece aslında hiç de meşakkatli bir işlem değildir. Bu esnada kullandığınız ürünler her zaman için önemli olmaktadır. Gelelim parke temizliğinin temel noktaları nelerdir? Devamı yazımızda…

Parke Temizliği Esnasında Hangi Malzemelerin Kullanılması Gerekir?

Parkeler evde yer alan öteki alanlara nazaran temizlik bakımından daha az bir bakım gerektirmektedir. Genel olarak rutin temizlik konusunda ılık su, paspas ya da. Nemli bir bez ile beraber en pratik parke temizliğini gerçekleştirebilirsiniz. Zeminlerde biraz daha fazla kir olduğu esnada zamandan tasarruf etmenize yarar. Temizlik ürünlerini kullanmanız da kesinlikle en iyisi olacaktır. Temizlik işlemini daha kusursuz hale getirmek gerekir. Silva nın üretmiş olduğu Mikrofiber Mop Set lerinden Mikrofiber Mop İkili Set (Islak- Kuru) ürünümüzü tercih edebilirsiniz.

Sadece Su ile Parke Temizliği Mümkün mü?

Evet yanlış duymadınız. Sadece su ile parke temizliği ni yapabilirsiniz. Silva Islak Mop Seti sayesinde deterjan kullanmadan sadece ıslak mop bezini ıslatarak aradığınız hijyeni bulabilirsiniz.

Purimax Genel Yüzey Temizleyici Kullanımı;

Parkeleriniz hem temizlensin hem de evinizde hoş bir koku bıraksın istiyorsanız parke temizliği nde Purimax Genel Yüzey Temizleyici kullanmak uygun olacaktır. Zaten bir çok yazımızda da belirttiğimiz gibi Silva mikrofiber bezlerde kesinlikle kimyasal hammadde içeren temizleyicileri kullanmanızı tavsiye etmiyoruz. Doğal hammaddelerden yapılmış ve Helal sertifikasına sahip Purimax Genel Yüzey Temizleyici ürününü gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Kullanmadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler;

Parke temizliği nde kullanmanızı tavsiye ettiğimiz Silva mikrofiber bezler özel dokusu sayesinde yüzeylerde bulunan kir, leke, toz veya tüyleri bünyesine hapseder. Dolayısıyla gözeneklerinin açık olması gerekmektedir. Ürünü ilk aldığınızda gözeneklerin açılması için farklı renkteki mikrofiber bezleri ayrı kaplar içerisinde olacak şekilde el değen yani kaynar olmayan sıcak su içerisinde ortalama olarak yarım saat bekletmeniz gerekir. Bu sayede mikrofiber bezin gözenekleri açılacaktır.

Temizlik sıklığınıza göre ise bu işlemi tekrarlayın. Mikrofiber bezin gözenekleri açılır. Bu sayede hem bezin ömrü uzar hem de tabiki mikrofiber bezin işlevi artar.

Siz de parke temizliği ile ilgili pratik bilgileri aşağıdaki yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz. Ayrıca sizler için hazırlamış olduğumuz diğer yazılarımızı incelemek için blog sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Sohbeti Başlat
Çevrimiçi
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?