Temizlik; evde, işte, hemen hemen her yerde sağlığımızı korumak adına en önemli tedbirlerden birini oluşturuyor. Konu sağlık olunca da yaşam alanlarımızda, eskiyen ve işe yaramayan yöntemlerle temizlik hissini yaşamak pek de mümkün olmuyor. Yakın zamanda hayatımıza giren mop paspaslar sayesinde tozları toplamayıp. Sadece bir yerden başka yere taşıyan, su lekesi bırakan paspaslardan kurtulmuştuk. Ancak sıra mobilya, halı, kapı ve pencere kirişlerine geldiğinde temizlik. Hala kol gücüne dayalı ve oldukça yorucu bir işlem olmaya devam ediyordu. Silva el mopu sayesinde bu yorucu süreç de ortadan kalkmış oldu. Peki, el mopu ne işe yarar ve hangi alanlarda kullanılabilirsiniz?

Silva el mopu ne işe yarar?

Silva el mopu, mop paspasların ulaşamadığı alanlara da aynı kolaylıkla temizlik yapılabilmesi için tasarlanmıştır.  Tırtıklı tabanı ve kullanımı kolaylaştırıcı bölümüyle gövdesi ve birden çok yüzeye uyumludur. Çift taraflı kullanıma uygun mikrofiber bezi ile iki parçadan oluşmaktadır. Gövdedeki tırtıklı taban sayesinde yüzeyin her noktasına eşit ve aynı anda baskı uygulanır. Ellerde ve kollarda ağrı hissi oluşmaz. Gövdenin sivri ön yüzü ile ulaşılması zor bölgelerin temizlenmesi de kolaylaşır. Yüzeyle uyumlu mikrofiber bezin çift yönlü kullanımı sayesinde. Hem halı, koltuk gibi lekenin zor çıkarıldığı. Hem de ahşap ve cam gibi çizilmeye uygun hassas mobilyalar aynı bez ile temizlenebilecektir.  Her iki parçada bulunan cırt cırtlı yapışkanlar sayesinde, parçalar birbirinden kolaylıkla ayrılabilir ve birbirine geçirilebilir formdadır. Peki, Silva el mopu hangi alanlarda kullanılabilirsiniz?

Silva el mopunun kullanım alanları

Silva el mopunu, halılarınızdan koltuklarınıza, cam ve ahşap yüzeylerden televizyon ve monitör gibi hassas yüzeylere kadar pek çok alanda kullanabilirsiniz. Dolap, gardrop, pencere ve kapılarda bulunan raylı sistemler gibi ulaşılması zor noktalardan, tavanlarda oluşan küf lekelerine kadar birbirinden çeşitli yüzeyler üzerinde bulunan toz ve lekeleri içerisinde hapsederek yaşam alanlarınızın her bir noktasının temizlenmesini sağlar. Böylece size de yorulmadan, zaman kaybetmeden temizlik hissinin tadını çıkarmak kalır.

Sohbeti Başlat
Çevrimiçi
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?